306 254 241
Gyöngyi, Nemzeti ünnep Salamon Blanka, Bianka
  • 20
  • :
  • 44
  • :
  • 42
6°C Budapest
2014 Péntek
Október 24

Bejelentkezés

E-mail cím:
Jelszó:
BANNER

Magazin - Portal Klub

2014-10-17 09:03:11
Hogy használd a rendszert? (részlet a Súgóból)

Beviteli doboz

A "hírfolyamban" megjelenő bejegyzések felvitelére szolgáló felület, melynek teljes kihasználtság esetén négy része van: ’Csak úgy…’, Magazin, Akció/ajánlat, Programok.

Magánszemélyek: "Csak úgy..."
Cégek: "Csak úgy...", "Magazin", "Akciók/Ajánlatok", "Programok"

"Csak úgy..."

A beviteli doboz "Csak úgy…" felülete minden felhasználó számára elérhető. A bejegyzéshez 1 darab kép vagy link tölthető fel.

Cégek, vállalkozók és magánszemélyek "Csak úgy..." bejegyzései díjmentesek, ezek a bejegyzések nem tartalmazhatnak vállalkozói hirdetéseket, árukra és szolgáltatásokra való figyelemfelhívást. Az ilyen jellegű bejegyzéseket az üzemeltető jogosult törölni.

Cégek, vállalkozók és magánszemélyek "Csak úgy..." bejegyzései csak az ismerőseik láthatják.

A beviteli doboz további funkciói csak céges (Bronz, Silver, Gold vagy Business) regisztrációval válik elérhetővé. Mit tartalmaznak a céges regisztrációk? Nézd meg Médiaajánlatunkat!!!

Magazin

A beviteli doboz része, melyhez céges regisztráció szükséges. Amennyiben rendelkezel Bronz, Silver, Gold vagy Business regisztrációval, PR cikkeket vihetsz fel a rendszerbe vállalkozásodról, újításaidról, vállalkozásod fejlődéséről, írhatsz érdekes / új termékeidről, szolgáltatásaidról, melyek a hírfolyamban minden regisztrált tagnak megjelennek.

Akció/Ajánlat

A beviteli doboz része, melyhez céges regisztráció szükséges. Amennyiben rendelkezel Bronz, Silver, Gold vagy Business regisztrációval akciókat-kedvezményeket, új ajánlatokat vihetsz fel a rendszerbe, melyek a hírfolyamban minden regisztrált tagnak megjelennek.

Programok

A beviteli doboz része, melyhez céges regisztráció szükséges. Amennyiben rendelkezel Bronz, Silver, Gold vagy Business regisztrációval program ajánlatokat vihetsz fel a rendszerbe. Írhatsz céges rendezvényeidről, eseményekről melyen részt veszel vagy ajánlod ismerőseidnek és a Portal Klub tagjainak, melyek a hírfolyamban minden regisztrált tagnak megjelennek.
Partner bejegyzéseinke elrejtéseBejelentem

Érdekel? Jelentkezz be vagy regisztrálj!

www.portalklub.hu
Portal InternetHungary Card
Holisztikus természetgyógyászatÖko-Tek
VESTATesti- lelki stúdió!Mikó KftÉnSzékemFehérvár Safety KftHuman MapProferre
Pesti-BudaiWebbike.huNobonet KftTint Color KftGyermeksportszerHungary CardEndo-kapszulaBager 99 Bt.F és P Trans BtXYLTD Pályázatok, Üzleti tervek, Támogatási kérelmekLétesítmény Higiénia